Елен Колева(Елена Николаева Колева) е родена на 31 март 1984 г. Завършва НАТФИЗ през 2007 г., специалност

...
Елен Колева(Елена Николаева Колева) е родена на 31 март 1984 г. Завършва НАТФИЗ през 2007 г., специалност
Коментари Харесай

Елен Колева празнува рожден ден

Елен Колева(Елена Николаева Колева) е родена на 31 март 1984 г. Завършва НАТФИЗ през 2007 г., компетентност " Актьорско майсторство за трагичен спектакъл " в класа на Димитрина Гюрова. Още по време на следването си се снима в редица късометражни и пълнометражни филми – " Последната спирка ”, " Ден и нощ ”, " Църква за вълци ” (12-сериен филм), " Карго ”, " Аварийно кацане ”. Ролята, която я изстрелва към триумфа, е във кино лентата " Шивачки ”, с която печели премия за най-хубава българска актриса през 2007 г.

Преди година открива влечението си към гмуркането и приключва курс за водолази. Преминала е образование и в музикална школа с профил „ пиано ”. В продължение на 14 години е танцувала типичен и съвременен балет, а сега нейната танцувална пристрастеност е фламенкото.

Първата ѝ изява като водеща е в Lord of The Chefs. През пролетта на 2013 година взе участие в третия сезон на шоуто Dancing Stars. Тя си партнира с професионалиста Калоян и най-после на Dancing Stars Елен приключва на трето място в надпреварата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР